Mailon pizzapohja

Sekoita hiiva kädenlämpöiseen veteen ja lisää ensin suola ja öljy ja sitten jauhoja vähän kerralla.

Kohota.

Jos käytät kuivahiivaa, sekoita 1 pss pieneen määrään jauhoja.

Kaulitse sopivankokoiseksi ja muotoile pellille.

Täytä mielesi mukaan.

Paista 200 asteessa, kunnes juusto saa kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 578 grammaa

Alppi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 1.6g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g52kcal1.6g10.7g0.2g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g119kcal3.6g21.4g1.8g1.2g
Valittu annoskoko27g59kcal1.8g10.7g0.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal0.9g5.4g0.5g0.3g
Arvot/100g100g219kcal6.6g39.5g3.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154049