Karviaismarjahillo

Laita vesi ja sokeri kattilaan ja keitä kunnes sokeri on liuennut.

Laske lämpöä ja laita 2 kg puhdistettuja karviaismarjoja kattilaan ja keitä hiljalleen ½ tuntia.

Soseuta ja redusoi noin puolet nesteestä pois, tai kunnes koostumus on hillomainen.

Hillo on säilytettävä jääkaapissa koska sokeria on vain viidesosa sokeripussin reseptistä.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 31 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g2.4g9kcal0g2.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1.2g0kcal0g0g0g0g
Karviaismarja, annos 100g24g6.8kcal0.2g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g32kcal0.4g7.2g0.2g1g
Valittu annoskoko27g16kcal0.2g3.6g0.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.1g1.8g0.1g0.3g
Arvot/100g100g59kcal0.7g13.2g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437325