Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g14g24kcal2.7g0g1.4g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)0.7g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Oivariini, 80 normaalisuolainen0.2g1.8kcal0g0g0.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)0.9g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light0.4g0.6kcal0g0g0.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g59kcal5.6g1g3.4g0.2g
Valittu annoskoko27g29kcal2.8g0.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.4g0.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g108kcal10.3g1.8g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=196014