Mandariinikana kastike

Kuulota sipuleita tilkassa öljyä ja lisää kanasuikaleet.

Paista kana kypsäksi ja lisää ruokakerma.

Keitä kastiketta hetki kasaan ennen punaisen balsamicon lisäämistä.

Tarkista maku.

Ja lisää suolaa ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Hennuli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet mand.marin. (paistettu) Paistettu (Hk), annos 100g14g25kcal3.5g0.4g1.1g0g
Ruokakerma, vähälaktoosinen 10% (Pirkka), annos 200g9g11kcal0.3g0.5g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.7g0.8kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g85kcal7.6g2.4g5g0g
Valittu annoskoko27g43kcal3.8g1.2g2.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.9g0.6g1.3g0g
Arvot/100g100g156kcal14g4.4g9.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=202117