Tonnikalatahna

Sekoita kaksi purkkia valutettua tonnikalaa ja purkillinen ranskankermaa.

Mausta ripauksella mustapippuria, yrttisuolaa ja halutessasi esim.

valkosipulilla, yrteillä tms.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 19g37kcal5.2g0g1.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 7.8g14kcal0.1g0.2g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g101kcal10.6g0.4g6g0g
Valittu annoskoko27g51kcal5.3g0.2g3g0g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal2.7g0.1g1.5g0g
Arvot/100g100g186kcal19.6g0.7g11.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=360860