Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee19g23kcal3.9g0g0.7g0g
Osterikastike, Blue Dragon2.8g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.7g2.4kcal0g0.6g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g73kcal8.2g3g2.8g0g
Valittu annoskoko27g37kcal4.1g1.5g1.4g0g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal2.1g0.8g0.7g0g
Arvot/100g100g135kcal15.1g5.5g5.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312