Wilburin kanahässäkkä

Zimppeliä:
Kaks paistinpannua (voi toki tehdä yhdelläkin jos haluaa), joista toinen wokki- ja toinen matalampi pannu.

1) Molemmille pannuille 10gr oliiviöljyä.

2) Toiselle pannulle kana ja toiselle wokkivihannekset

3) Paista kanaa keskilämmöllä ja wokkia täysillä

4) Kun kana kypsää ovat myös jäässä olevat vihannekset sulaneet

5) Siirrä kanat wokkipannuun ja sulje toinen levy

6) Sekoita sen verran, että kanamarinadi pyörähtää kivasti vihanneksiin.

7) Lisää tässä kohtaa mausteet (Itse ripaus chilipippuria ja kanamaustetta)

8) Lisää pannulle Creme bonjour tattisettiä 70gr (n. 2 ruokalusikallista kukkupäistä)

9) Kun tattibonjouri sulanut niin lisää 100gr raejuustoa

10) Sekoita ja siirry hienontamaan persilja

11) Kippaa persilja pannuun ja sekoita

12) Tiputa levyn lämpö 1-2

13) Anna höystyä pannulla 10-15 min, sekauta välillä

14) Nauti!!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 387 grammaa

Wilitheman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g11g13kcal1.9g0.2g0.5g0g
Wok vihannekset, classic (Findus), annos 100g12g4.1kcal0.2g0.5g0g0.4g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni1.6g2.1kcal0g0g0.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.3g1.9kcal0.3g0g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Persilja 0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g50kcal4.8g1.4g2.4g0.8g
Valittu annoskoko27g25kcal2.4g0.7g1.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal1.2g0.4g0.6g0.2g
Arvot/100g100g92kcal8.8g2.6g4.4g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=436338