Pizza ala karppi D

Sekoita reseptin 5 ensimmäistä ainesta (pohjan ainekset) sekaisin ja anna turvota, kunnes paksuuntuu.

Itse sekoitin vielä sauvasekoittimella sileäksi, kun psyllium jäi paakkuiseksi :) tuo sekoitus paksunti ja kuohkeutti taikinaa kivasti myös.

Esipaistoin n. 5 min vaikka alkuperäisessä ohjeessa sanottiin, ettei tarvitse.

Täytä haluamillasi täytteillä ja paista n. 10 min. lisää. 200 astetta.

Ohjeesta tulee 1-2 annosta, nälästä (ja täytteiden määrästä) riippuen ;) .

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 498 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Psyllium husk (Natures of scandinavia), annos 7g1.1g0.6kcal0.1g0g0g1.1g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 5.5g3.5kcal0.2g0.3g0.2g0g
Oliiviöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Kananmuna kuoreton 6g8.6kcal0.8g0g0.6g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Keittokinkku (Huhtahyvät)2.2g2.2kcal0.4g0g0.1g0g
Maissi, Makeaa Maissia, Rainbow (purkki 284g)5.5g4.4kcal0.1g0.7g0.1g0.2g
Ketsuppi, Pirkka1.6g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kastike, Thai Sweet Chili (Pirkka)0.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Arkijuusto viipale (Valio), annos 5g2.7g9kcal0.7g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g92kcal4.6g3.6g6.6g2.6g
Valittu annoskoko27g46kcal2.3g1.8g3.3g1.3g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.2g0.9g1.7g0.7g
Arvot/100g100g171kcal8.5g6.6g12.2g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=368458