Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali9g1.8kcal0.2g0.2g0g0.2g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl4.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0.1g
Sipuli (käsittelemätön)1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour1.3g3.8kcal0g0.1g0.4g0g
Katkarapu2.2g1.6kcal0.3g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.5g1.9kcal0g0.4g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g21kcal1.4g1.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko27g11kcal0.7g0.9g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.4g0.5g0.2g0.2g
Arvot/100g100g39kcal2.6g3.3g1.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299