Leseleipä (karppi)

Ihanaa :D löysin kerrankin hyvän makuisen ja helpon leivän, johon ei tule juustoraastetta ;) !

Kananmunat vatkataan ja niihin lisätään leseet (joihin sekoitettu leivinjauhe ja suola).

Taikinan pitää jäädä "löysäksi".

Paistetaan 225 asteessa n. 15 minuuttia.

Muista voidella vuoka tai leipä voi jäädä kiinni (itse käytin teflonpinnotteista leipävuokaa ja silti meinasi tarttua kiinni)! Oma leipäni ei noussut, mutta leikkasin sen sitten paksummiksi viipaleiksi ja keskeltä halki :D . Ja olihan se hyvää :D !

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 109 grammaa

Hellsangel
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 23g32kcal2.8g0.1g2.3g0g
Vehnälese 1.8g4.1kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Leivinjauhe 0.4g0.7kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g119kcal6g1g9.8g1.4g
Valittu annoskoko27g59kcal3g0.5g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g30kcal1.5g0.3g2.5g0.4g
Arvot/100g100g217kcal11g1.8g17.9g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=183687