Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g5.2g3.4kcal0.1g0.8g0g0g
Keittojuurekset, apetit2.6g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Vihreä papu, pitkä1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.7kcal1g0g0.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g29kcal2.2g2.2g1g0.4g
Valittu annoskoko27g14kcal1.1g1.1g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g7kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g53kcal4g4g1.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856