Mansikka-raparperipiirakka gluteeniton

Ohjeeseen tulee 1tl ruokasoodaa.

ei löytynyt luettelosta.

Piimä, sokeri, jauhot, sooda ja margariini sekoitetaan.

päälle ripotellaan raparperi ja mansikat.

paista 200 asteessa n. 15-30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 97 grammaa

Papisto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piimä, rasvaton HYLA (Valio), annos 100g9g3.3kcal0.3g0.4g0g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Gluteeniton jauhoseos vehnätärkkelysvalmiste 7g24kcal0.4g5.4g0.1g0.1g
Becel olive (Becel), annos 100g1.4g4.9kcal0g0g0.5g0g
Mansikka 4.7g2.2kcal0g0.4g0g0.1g
Raparperi 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g87kcal1.4g16.8g1.2g0.4g
Valittu annoskoko27g44kcal0.7g8.4g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g22kcal0.4g4.2g0.3g0.1g
Arvot/100g100g160kcal2.6g30.8g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=131108