Lihamureke, gluteeniton

Laita astiaan fibrex, kermaviili ja vesi.

Anna seistä noin varttitunti
- Kuullota sipuli öljyssä
- sekoita kaikki ainekset astiassa hyvin
- muotoile uunipellille kostutetuilla käsillä lihamureke.

Paista 200 asteisessa uunissa 30-40 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 194 grammaa

Raijuli42
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 14g31kcal2.5g0g2.4g0g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 4g5.3kcal0.1g0.1g0.5g0g
Maustepippuri, annos 1g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna Luomu (Pirkka), annos 58g2.3g3kcal0.3g0g0.2g0g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale2g1.2kcal0.2g0.1g0g1.5g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.6g5.3kcal0g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana54g93kcal6.2g0.8g7.4g3g
Valittu annoskoko27g47kcal3.1g0.4g3.7g1.5g
Annoskoko puolitettuna14g23kcal1.6g0.2g1.9g0.8g
Arvot/100g100g172kcal11.4g1.5g13.6g5.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445796