Broileria kaalipedillä

Kaali suikaloidaan, kuullotetaan ja laitetaan uunivuoan pohjalle.

Päälle ladotaan koivet.

Uunissä 160-180 astetta, tunti tai niin että broilerin koivet ovat kunnolla kypsiä.

Mausteena:
suola

Alkuperäinen resepti löytyy (ainakin) Karppifoorumilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 500 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broileri, koipi-reisi, nahkoineen, raaka 14g28kcal2.2g0g2.2g0g
Kaali, valkokaali14g2.9kcal0.2g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g62kcal4.8g1g4.4g0.6g
Valittu annoskoko27g31kcal2.4g0.5g2.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g16kcal1.2g0.3g1.1g0.2g
Arvot/100g100g114kcal8.8g1.8g8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=318914