Kalapihvit

Sekoita korppujauhot kermaviiliin, lisää muna ja jauhettu kala.

Kalaksi sopii niin tuore kuin pakastekala jauhettuna, myös säilykekalaa on kätevä käyttää.

Lisää maustavat aineet taikinaan tai käytä sipulikeittoaineksia, joita olet hetken turvottanut vedessä.

Sekoita tasaiseksi muretaikinaksi.

Muotoile taikinasta kostutetuin käsin pyöryköitä tai pihvejä.

Kypsennä paistinpannulla tai 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15-20 min kauniin väriseksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Korppujauho 2.1g7.5kcal0.2g1.5g0g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%5.5g3.3kcal0.2g0.4g0.1g0g
Sipulikeittoainekset, Rainbow (63 g pussi)1.7g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna (Kieku), annos 60g1.6g2.4kcal0.2g0g0.2g0g
Lohi tuoresuolattu 14g25kcal3.3g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g83kcal8g5g3.4g0.2g
Valittu annoskoko27g41kcal4g2.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal2g1.3g0.9g0.1g
Arvot/100g100g151kcal14.7g9.2g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=86281