Soijanakko-papupata

Kuutioi kuoritut perunat ja keitä ne lähes kypsiksi suolalla maistetussa vedessä.

Kaada pavut, pilkottu purjo sekä paloitellut nakot perunoiden sekaan.

Lisää mausteet ja anna padan hetki hautua kannen alla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow7g6kcal0.3g1.1g0g0.4g
Soijanakki, hälsans kök5.3g13kcal0.9g0.4g0.8g0g
Purjosipuli 2.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Peruna, vanha, kuorittu 7g5.3kcal0.1g1.1g0g0.1g
Vesi5.3g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g50kcal2.6g5.4g1.6g1.2g
Valittu annoskoko27g25kcal1.3g2.7g0.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.7g1.4g0.4g0.3g
Arvot/100g100g91kcal4.8g9.9g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=102794