Makaroonilaatikko

Keitä makaroonit lihaliemivedessä.

Paista jauheliha ja lisää joukkoon pannulle pilkottu sipuli.

Mausta jauheliha-sipuli-seos.

Voitele vuoka juoksevalla rasvaseoksella.

Pilko vielä 1 sipuli kohtalaisen isoiksi paloiksi.

Sekoita kulhossa jauheliha, sipulipalat sekä makaroonit ja kaada seos vuokaan.

Valmista kulhossa maito-kananmuna-seos ja mausta se. Kaada munamaito laatikkoon, ja varmista että se yltää pinnalle asti.

Paista uunissa 225-250 asteessa noin 40 min uunin keskiritilällä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Norenni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 6.3g20kcal1.7g0g1.5g0g
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g7.8g27kcal1g5.4g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen7.8g2.6kcal0.3g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos0.2g1.1kcal0g0g0.1g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g114kcal6.8g11.8g4.2g0.4g
Valittu annoskoko27g57kcal3.4g5.9g2.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g29kcal1.7g3g1.1g0.1g
Arvot/100g100g208kcal12.4g21.5g7.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=237518