Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 12g18kcal2.3g0g1g0g
Lanttu 2.6g0.8kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.3g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Punaviini 2g1.4kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.3g0.8kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g46kcal4.6g0.8g2.2g0.2g
Valittu annoskoko27g23kcal2.3g0.4g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal1.2g0.2g0.6g0.1g
Arvot/100g100g84kcal8.4g1.5g4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260