Jauheliha-kesäkurpitsavuoka

Voitele uunivuoka ja levitä pohjalle minispagetti.

Paista jauheliha sekä hienonnetut sipuliut ja chili.

Lisää mausteita makusi mukaan (itse käytin tuoreita yrttejä, suolaa, pippuria, kuivachiliä), pavut ja tomaattimurska sekä sulatejuusto.

Anna kiehua kokoon hetken aikaa.

Viipaloi kesäkurpitsa ja lado vuokaan kerroksittain kesäkurpitsaa ja jauhelihakastiketta.

Ripottele pinnalle korppujauhoa tai juustoraastetta.

Paista 200c reilut puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Idunn
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kevyt jauheliha (Rainbow), annos 70g6.7g11kcal1.3g0g0.7g0g
Voi 0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Tumma Minispagetti, Torino (1dl=60g)3.1g11kcal0.5g2g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapapu pahvipurkki (Gogreen), annos 170g2.7g2.9kcal0.2g0.4g0g0.2g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g2g5.1kcal0.4g0g0.4g0g
Korppujauho 0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g70kcal5g6g2.8g1g
Valittu annoskoko27g35kcal2.5g3g1.4g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g18kcal1.3g1.5g0.7g0.3g
Arvot/100g100g128kcal9.2g11g5.1g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371485