Italianpata(m)

Ruskista jauheliha.

Lisää joukkoon vesi.

Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää italianpatapussin sisätö sekoittaen.

Anna kiehua hiljalleen 15 min. Anna vielä vetäytyä kannen alla n.10min.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 293 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Italianpata tumma pasta (Rainbow), annos 135g3.3g3.3kcal0.3g0.2g0.1g0g
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g9g16kcal1.9g0g0.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 15g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g38kcal4.4g0.4g2g0g
Valittu annoskoko27g19kcal2.2g0.2g1g0g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal1.1g0.1g0.5g0g
Arvot/100g100g70kcal8g0.7g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445505