Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 15g34kcal2.8g0g2.5g0g
Hapukoor (Tere)2.5g3kcal0.1g0.1g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 2.8g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g1.5g5.1kcal0.3g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.7kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g109kcal7g0.8g8.4g0.2g
Valittu annoskoko28g55kcal3.5g0.4g4.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal1.8g0.2g2.1g0.1g
Arvot/100g100g199kcal12.7g1.5g15.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014