Tonnikalapiirakka HYVÄ ja helppo

Sekoita pohjan aineet.

Sekoita täytteen ainekset.

Juustoraastetta niskaan.

Osan jauhoista voi vaihtaa vaikkapa kaurahiutaleisiin.

Paista 200 astetta n.25 min. Vähän ruskeaksi.

Ripottele kypsän piirakan päälle salaatti.

Resepti varastettu Kotikokin sivuilta ja hieman luovasti toteutettu.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Manneli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili 10% hyla, (valio)8.3g10kcal0.2g0.3g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu1g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.3.5g12kcal0.5g2.4g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Tonnikala vedessä 6.2g6.5kcal1.4g0g0.1g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%1.8g5kcal0.5g0g0.3g0g
Katkarapu 2.1g1.4kcal0.3g0g0g0g
Oivariini, 750.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Lempi annossalaatti (Vihreäkeiju), annos 80g2.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g81kcal6.6g5.4g3.4g0.2g
Valittu annoskoko28g40kcal3.3g2.7g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.7g1.4g0.9g0.1g
Arvot/100g100g147kcal12g9.8g6.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=427842