Jauhelihapihvi, taco täytteellä

Laita korppujauhot turpoamaan kylmään veteen.

Lisää hetken päästä jauheliha ja sipulit.

Mausta seos mielesi mukaan.

Taputtele seoksesta pieniä palasia tasaiseksi ja laita siihen päälle tacotuorejuustoa.

Käännä reinat päälle ja taputtele sileäksi.

Paista panulla tilkassa öljyä.

(kananmuna antaa lisää "pitoa" rakenteelle)

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 49 grammaa

Mammeli87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g17g45kcal3g0g3.4g0g
Creme Bonjour taco (Creme bonjour), annos 12g1.5g4.5kcal0.1g0.1g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Korppujauho 0.9g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Vesi4.3g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g126kcal6.4g1.8g10g0g
Valittu annoskoko28g63kcal3.2g0.9g5g0g
Annoskoko puolitettuna14g32kcal1.6g0.5g2.5g0g
Arvot/100g100g228kcal11.6g3.3g18.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=153807