Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 4g14kcal0.2g3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)4.7g7.7kcal0.1g0.2g0.7g0g
Ruokasuola jodioitu 0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g43kcal0.6g6.4g1.4g0.2g
Valittu annoskoko28g21kcal0.3g3.2g0.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.2g1.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g77kcal1.1g11.6g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469