Bolognese

Kuullota sipuli ja paista jauheliha.

Raasta porkkana ja kesäkurpitsa.

Kasaa kaikki ainekset kattilaan tai pataan ja mausta yrteillä, pippureilla, suolalla ja halutessasi sokerilla tai hunajalla.

Hauduta pari tuntia uunissa tai liedellä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Kimara
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.9g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa, Rainbow7.8g1.6kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2g0.4kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.4g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Paistijauheliha 10%7.3g12kcal1.5g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g38kcal3.4g1.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko28g19kcal1.7g0.7g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.9g0.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g69kcal6.2g2.5g3.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=95541