Punajuuriraastekeitto, helppo

Osta kaupan hevi-osastolta vakuumeissa myytäviä keitettyjä (ei mausteliemssä) punajuuria, pakkaus n. 450g/kpl.

Paista sipuli ja jauheliha, laita kattilaan.

Lisää vesi ja liemikuutio.

Kun vesi kiehahtaa, lisää raastetut vakuumipunajuuret.

Älä keitä liian pitkään (punajuuri harmahtuu).

Mausta ruohosipulilla, persiljalla, meiramilla ja muiulla mausteilla.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pramitra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri keitetty, annos 100g7g3kcal0g0.7g0g0.2g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.3g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 16g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 3.1g6.9kcal0.5g0g0.5g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g22kcal1.2g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko28g11kcal0.6g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.3g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g39kcal2.2g2.5g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253511