Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk8.4g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Soijapapu, keitetty, suolaton 13g22kcal2g0.9g1g0.9g
Linssi, punainen, Go Green4.2g14kcal1g2g0g0.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g84kcal6.2g6.8g2.6g3g
Valittu annoskoko28g42kcal3.1g3.4g1.3g1.5g
Annoskoko puolitettuna14g21kcal1.6g1.7g0.7g0.8g
Arvot/100g100g151kcal11.2g12.3g4.7g5.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074