Pizzapannari

Ruskista jauheliha ja paina samalla lastalla pieniksi murusiksi.

Lisää joukkoon silputut sipulit ja pieneksi raastettu porkkana.

Anna kypsyä hetki.

Mausta pippurilla, oreganolla ja basilikalla.

Anna jäähtyä hieman.

Sekoita kanamunat, ruokakerma, tomaattimurska ja juustoraaste keskenään.

Lisää suola ja jauhot.

Lisää jauhelihaseos mukaan.

Levitä massa leivinpaperoidulle, voidellulle uunipellille.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n. 30 minuuttia tai kunnes pannari vaikuttaa kypsältä.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 5g11kcal0.9g0g0.8g0g
Porkkanaraaste 200g4.6g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Flora kulta juokseva (Flora), annos 10g0.3g1.9kcal0g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3.1g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.5g2.9kcal0g0.1g0.2g0g
Emmentaljuustoraaste (pss) (Rainbow), annos 175g1.9g7.6kcal0.6g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.7kcal0.2g1.6g0g0.1g
Tomaattimurska 5.6g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g77kcal4g4.6g4.2g0.6g
Valittu annoskoko28g39kcal2g2.3g2.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g19kcal1g1.2g1.1g0.2g
Arvot/100g100g139kcal7.2g8.3g7.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437260