Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g16g27kcal3g0g1.6g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Katkarapu 7.8g5.3kcal1.1g0g0.1g0g
Pekoni, paistettu 3.9g20kcal0.6g0g2g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g106kcal9.4g0.4g7.4g0g
Valittu annoskoko28g53kcal4.7g0.2g3.7g0g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Arvot/100g100g192kcal17g0.7g13.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313