Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g16g5.7kcal0.4g0.6g0g0.4g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g4.7g13kcal0.9g0g1g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.2g3.2kcal0.1g0.7g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g45kcal2.8g2.8g2g0.8g
Valittu annoskoko28g23kcal1.4g1.4g1g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.7g0.7g0.5g0.2g
Arvot/100g100g82kcal5.1g5.1g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493