Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 18g7.1kcal0.2g1.3g0g0.5g
Aurajuusto1.8g6.2kcal0.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)1.8g2.3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 2.7g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g41kcal1.8g3.2g2g1g
Valittu annoskoko28g20kcal0.9g1.6g1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g10kcal0.5g0.8g0.5g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.3g5.8g3.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217