Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha9g15kcal1.7g0g0.9g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä4.4g4.8kcal0.3g0.8g0g0.3g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g3.8g3kcal0.2g0.4g0g0.2g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g9g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g54kcal4.6g3.4g2.2g1g
Valittu annoskoko28g27kcal2.3g1.7g1.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna14g14kcal1.2g0.9g0.6g0.3g
Arvot/100g100g98kcal8.3g6.1g4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502