Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g14g25kcal3.2g0.6g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g5.5g1.9kcal0g0.4g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g5.5g1.9kcal0g0.2g0g0g
Timjami 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g68kcal6.4g3g3g0.2g
Valittu annoskoko28g34kcal3.2g1.5g1.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.6g0.8g0.8g0.1g
Arvot/100g100g122kcal11.5g5.4g5.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=82700