Jauheliha-Kasvisvuoka

Paista ja mausta jauheliha oman maun mukaan.

Vuokaan peruna- ja kasvissuikaleet sekä jauheliha ja ruokakerma.

Päälle ihan hyppysellinen emmental juustoraastetta.

Ruokakerman voi korvata myös kasvisliemellä.

Uunissa 175c n.1.5h

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Villipurri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, peruna-sipulisekoitus 13g9kcal0.2g1.9g0g0.1g
Kasvissuikaleet, pakaste, Kesäpöytä5.2g2.1kcal0.1g0.4g0g0.2g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl3.9g3.3kcal0.1g0.2g0.3g0g
Emmentaljuustoraaste (Arla), annos 150g0.4g1.1kcal0.1g0g0.1g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha5.2g8.6kcal1g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g49kcal3g5g1.8g0.6g
Valittu annoskoko28g24kcal1.5g2.5g0.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g12kcal0.8g1.3g0.5g0.2g
Arvot/100g100g88kcal5.4g9g3.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=94707