Pinaatti-kalakeitto

Suikaloi perunat, porkkanat ja sipuli.

Lisää kasvikset, 10 maustepippuria, laakerinlehti ja kalafondi tai kalaliemikuutio kiehuvaan veteen.

Paloittele kala, lisää keittoon.

Lisää sulatejuusto, sekoita, kunnes juusto on sulanut.

Lisää (purjosuikaleet), herneet ja pinaatti tai kesällä nokkosen lehtiä.

Paljon tilli-, persilja- ja ruohosipulisilppua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 296 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puna-ahven pakaste 3.8g4.3kcal0.6g0g0.2g0g
Peruna, vanha, kuorittu 4.7g3.6kcal0.1g0.7g0g0g
Porkkana 2.3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Purjosipuli 0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Sipuli 1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g1.9g4.7kcal0.3g0.1g0.4g0g
Pinaattipakaste 150g1.4g0.2kcal0g0g0g0g
Pakasteherne (Apetit), annos 100g1.9g1kcal0.1g0.1g0g0g
Kalafondi, Touch Of Taste, 50 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tilli, tuore 0.2g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g31kcal2.2g2.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko28g15kcal1.1g1.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g8kcal0.6g0.6g0.3g0.1g
Arvot/100g100g55kcal4g4g2.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101369