Karppaajan jauhelihakesäkurpitsapihvit

Tee jauhelihasta, kananmunista ja mausteista taikina.

Kuori kokonainen kesäkurpitsa ja raasta.

Lisää taikinan joukkoon.

Kuori ja pilko kokonainen sipuli joukkoon.

Tee pihveiksi ja paista kuumalla pannulla.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha 7%17g23kcal3.2g0g1.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 4.6g6.3kcal0.6g0g0.4g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa3.7g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g62kcal7.6g0.4g3.2g0g
Valittu annoskoko28g31kcal3.8g0.2g1.6g0g
Annoskoko puolitettuna14g15kcal1.9g0.1g0.8g0g
Arvot/100g100g111kcal13.7g0.7g5.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261684