Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 11g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Porkkana 2.8g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Munakoiso 4.6g1kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.7g5.8kcal0g0g0.7g0g
Kasvisliemikuutio 0.7g2.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Linssi, punainen, Go Green3.9g13kcal0.9g1.9g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g51kcal2.2g5.6g1.8g1.6g
Valittu annoskoko28g26kcal1.1g2.8g0.9g0.8g
Annoskoko puolitettuna14g13kcal0.6g1.4g0.5g0.4g
Arvot/100g100g92kcal4g10.1g3.2g2.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336