Suklaavaahto

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi ja laita kylmään.

Sulata suklaa vei hauteessa ja lisää mango sose.

nostele vaahto varovasti suklaan kanssa sekaisin ja anna olla kylmässä ainakin 2 tuntia tai jopa seuraavaan päivään (kanamunan valkuaisia 6 kpl:Tta)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Diligo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 11g4.8kcal1.1g0g0g0g
Tumma leivontasuklaa (Rainbow), annos 100g7.5g41kcal0.8g2.7g2.8g0g
Semper mangoa soseena7.5g3.8kcal0g0.9g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g110kcal3.8g10.2g5.6g0g
Valittu annoskoko28g55kcal1.9g5.1g2.8g0g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1g2.6g1.4g0g
Arvot/100g100g199kcal6.9g18.4g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=359658