Banaani-suklaakakku

Muussaa hyvin kypsät banaanit kulhossa.

Sekoita niiden sekaan myös kananmunat ja vaniljauute.

Toiseen astiaan sekoita kaikki muut kuiva aineet.

Pikkuhiljaa sekoita kuiva-aineet banaaniseoksen joukkoon.

Voitele vuoka ja kaada osa taikinasta pohjalle.

Murskaa tummasuklaa paloina taikinan päälle ja kaada loputkin taikinasta vuokraan.

MAhdollisimman pieni vuoka, jotta kakusta tulee suht korkea.

Paista uunissa 15-20min 200 asteessa.

NAM!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Jubida
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g11g9kcal0.1g2.1g0g0.2g
Mantelijauho, ground almonds (Punnitse&säästä), annos 100g3.7g23kcal0.8g0.3g2.1g0g
Raakakaakao jauhe (Cocovi), annos 100g1.2g5kcal0.2g0.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vaniljauute krav (Luomu), annos 1g0.3g0.9kcal0g0g0g0g
Stevia sweet crystal (Hermes), annos 100g0.6g0kcal0g0.6g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.4g2.2kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g1.1g5.7kcal0.1g0.6g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g113kcal4.4g8.8g6.6g1.4g
Valittu annoskoko28g56kcal2.2g4.4g3.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna14g28kcal1.1g2.2g1.7g0.4g
Arvot/100g100g204kcal8g15.9g12g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=441520