Kessun ruispatonki

No kaikkihan nyt osaa patongit leipoa.

Tein tästä kuusi pötkylää ja paistelin kiertoilmalla 200 asteessa 15 minuuttia.

Puolivälissä ripaus vettä uunin pohjalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Keskikessu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisjauho (Rainbow)16g50kcal1.6g9.8g0.4g2.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.5g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Ohrajauho 0.7g2.3kcal0.1g0.5g0g0.1g
Siirappi, tumma1.6g5kcal0g1.2g0g0g
Rypsiöljy 1.2g10kcal0g0g1.2g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g194kcal5.2g34.8g3.4g5.2g
Valittu annoskoko28g97kcal2.6g17.4g1.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna14g48kcal1.3g8.7g0.9g1.3g
Arvot/100g100g347kcal9.3g62.4g6.1g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=191154