Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 2.9g21kcal0g0g2.4g0g
Sokeri 2g8.1kcal0g2g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.6g16kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g5.5g2.8kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl2.3g8kcal0g0.1g0.8g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g5.9g3.8kcal0.6g0.2g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.9g0.6kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.2g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana55g133kcal3g13.4g7.2g0.4g
Valittu annoskoko28g67kcal1.5g6.7g3.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g33kcal0.8g3.4g1.8g0.1g
Arvot/100g100g240kcal5.4g24.2g13g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508