Tonnikala munarullaa

Sekoita munat, vehnäjauho, puolet juustoraasteesta, leivinjauhe, maito.

Kaada pellille joka vuorattu leivinpaperilla ja 200 ast uuniin 20-30 min. poista uunista ja anna hieman jäähtyä.

Sekoita kala ja tuorejuusto, lisää halutessa mausteita ja yrttejä, levitä tasaisesti levyn päälle, rullaa leivinpaperin avulla rullaksi, päälle loput juustoraasteesta ja uuniin takaisin kunnes juusto sopivasti ruskistunut.

Voila!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 223 grammaa

Hd1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna, kuoreton , annos 55g4.6g6.6kcal0.6g0g0.5g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen8.3g2.8kcal0.3g0.4g0g0g
Erikoisvehnäjauho (Sunnuntai), annos 2000g2.1g7.3kcal0.3g1.5g0g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tonnikala vedessä ( Abba ) 185 g purkki6.3g6.9kcal1.6g0g0.1g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste2.4g8.6kcal0.7g0g0.7g0g
Viola 13% tuorejuusto, yrtti-pippuri (Valio oy), annos 20g4.2g6.7kcal0.3g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g78kcal7.6g4.2g3.6g0.2g
Valittu annoskoko28g39kcal3.8g2.1g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.9g1.1g0.9g0.1g
Arvot/100g100g139kcal13.6g7.5g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=452850