Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)8.2g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Flora punainen, annos 10g0.5g3kcal0g0g0.3g0g
Soijarouhe, tumma, 30g5.5g18kcal2.7g1.6g0g0.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.7g9kcal0.1g0.1g1g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g11g2.2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g68kcal6g4.8g2.6g0.8g
Valittu annoskoko28g34kcal3g2.4g1.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.5g1.2g0.7g0.2g
Arvot/100g100g123kcal10.8g8.6g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721