Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 19g10kcal0.3g2.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.5g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen3.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Viinietikka 0.7g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g42kcal0.6g5.6g1.8g0.4g
Valittu annoskoko28g21kcal0.3g2.8g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g11kcal0.2g1.4g0.5g0.1g
Arvot/100g100g75kcal1.1g10g3.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848