Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 12g2.7kcal0.1g0.4g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g20kcal0.2g1g1.4g0.4g
Valittu annoskoko28g10kcal0.1g0.5g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g5kcal0.1g0.3g0.4g0.1g
Arvot/100g100g36kcal0.4g1.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839