Poronkäristystä kermasoosissa

Ruskista jäiset poronlihat öljyssä pannulla.

Lisää hienonnettu sipuli, mausteet ja kerma.

Anna hautua kannen alla miedolla lämmöllä noin 30-45min.

Tarjoa perunamuusin ja puolukkahillon kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Poronkäristys (Kylmänen)13g17kcal2.5g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl9g8kcal0.1g0.4g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.7kcal0g0.1g0g0.1g
Rypsiöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g70kcal5.4g1.8g4.4g0.2g
Valittu annoskoko28g35kcal2.7g0.9g2.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.4g0.5g1.1g0.1g
Arvot/100g100g124kcal9.6g3.2g7.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275883