Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 19g27kcal3g0g1.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl7.5g25kcal0.1g0.2g2.6g0g
Tomaattipyree, Pirkka1.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Sokeri 0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g108kcal6.2g1.2g8.6g0g
Valittu annoskoko28g54kcal3.1g0.6g4.3g0g
Annoskoko puolitettuna14g27kcal1.6g0.3g2.2g0g
Arvot/100g100g194kcal11.1g2.2g15.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502