Perukan uunilammas

Sivele öljy, suola, pippurisekoitus ja yrttisekoitus lihan pintaan.

Uuniin 200 astetta, noin 1,5-2 tuntia.

Muut aineet kastikkeeksi uunivuokaan mukaan.

Anna vielä kiehahtaa hetken.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lampaanliha vähärasvainen 20g36kcal3.7g0g2.3g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 0.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.9g7.8kcal0g0g0.9g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)4.9g4.2kcal0g0.2g0.3g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Ruskea suuruste, Maizena0.6g2.2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g101kcal7.4g1.4g7g0g
Valittu annoskoko28g51kcal3.7g0.7g3.5g0g
Annoskoko puolitettuna14g25kcal1.9g0.4g1.8g0g
Arvot/100g100g180kcal13.2g2.5g12.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200912