Kanapasta, kesäkurpitsa-sipuli

Suikaloi kesäkurpitsa ja sipuli ohuiksi viipaleiksi, kuullota öljyssä.

Lisää broileri, paista kypsäksi.

Lisää kerma ja aurajuusto, lisää tarvittaessa mausteiksi esim yrttejä, suolaa ei välttämättä tarvitse jos aurajuuston maku riittää suolaksi mielestäsi.

Keitä samaan aikaan makaroonit kypsäksi.

Sekoita kypsät makaroonit kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 448 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, marinoimaton (Kariniemi), annos 100g9g10kcal2.2g0g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Makaroni, pasta 3.1g10kcal0.3g2.1g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g1.6g4.1kcal0.4g0g0.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%6.3g10kcal0.2g0.2g0.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 4.1g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g81kcal6.2g5g3.8g0.4g
Valittu annoskoko28g40kcal3.1g2.5g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna14g20kcal1.6g1.3g1g0.1g
Arvot/100g100g143kcal11g8.9g6.8g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=76642