Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 7.8g25kcal2.1g0g1.9g0g
Paprika, punainen2.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Maizena maissitärkkelys0.6g2kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado7.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl1g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana56g68kcal4.4g2g4.6g0.6g
Valittu annoskoko28g34kcal2.2g1g2.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna14g17kcal1.1g0.5g1.2g0.2g
Arvot/100g100g121kcal7.9g3.6g8.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616